Over

Omdat we in de haast der dingen wel eens durven vergeten wat we allemaal al hebben mogen meemaken, zijn we deze blog gestart. Zie het als een reminder voor onszelf.
Scratch that. Zie het eigenlijk vooral zoals je zelf wil. Wij proberen gewoon af en toe te delen wat ons bezig houdt: Kleine dingen van levensbelang, grote dingen van helemaal geen belang.

Ine is 26 en na een succesvolle start-up te hebben opgericht (succesvol als in “leerzaam en leuk”) werkt ze nu als marketing project manager voor Joyn.

Tim, ook 26, heeft ondertussen voor 3 reclamebureaus gewerkt, en is sinds kort overgestapt naar the dark side (corporate).

Wij houden van: matige hostels in mooie landen, oncomfortabele busritten in diezelfde landen en van thuiskomen als de poetsvrouw is geweest. (We love you, Paulina. We do.)

Wij houden niet zo van: onverschilligheid, intolerantie, van muurpluggen en de geur van half opgebruikt schuurpapier.

Als we niet aan het werk zijn, renoveren we ons huis in Berchem, reizen we de wereld rond (we wish, met 26 verlofdagen per jaar), spelen we volleybal en maakt Ine f***ing lekkere dingen die ze ook deelt op byine.be.